Înscriere la consultație

Lăsați cererea și specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica toate detaliile necesare

Făcând clic pe butonul "Trimite",
sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Leziuni la nivelul membrelor

Leziunile ocupă locul 3 în topul incidentelor, iar mai ales în cazul bărbaților acestea ocupă prima poziție. Cel mai mare grad de vătămare este indicat în rândul reprezentanților sexului puternic, cu vârstele cuprinse între 20 – 49 de ani.

Lovitură – atingere dură la nivelul corpului, care se limitează la o mică durere, în absența unor patologii semnificative. Este unul dintre cele mai dese tipuri de leziuni. Implică o bruscare asupra tendoanelor sau mușchilor.

Cartilaj – este un țesut între oase, iar aponeuroza este un țesut între mușchi și os.

O fractură poate fi distinsă instantaneu. Pentru a sabili diagnosticul este necesară radiografia cu raze X și ultrasunet.

După stabilirea naturii clare a vătămării și nivelului fracturării, trebuie să mergeți imediat după ajutor. Metodele de recuperare trebuie determinate cât mai curând posibil. Procedurile specifice sunt un complext de exerciții, masaj, fizioterapie, acestea oferă un rezultat consolidat.

Fizioterapia reduce edemul, înlătură durerea, îmbunătățește microcirculația.

În cazul traumelor, kinetoterapia este primordială. Scopul acestor proceduri este prevenirea atrofierii și dereglării țesutului și organelor. Din momentul în care se produce leziunea, o bună perioadă de timp lipsește mobilitatea, mușchii sunt deteriorați, iar articulațiile sunt rupte.

Ca urmare a procedurilor realizate sub controlul unui specialist, crește influența musculară, se îmbunătățește coordonarea mișcărilor, astfel se tratează afecțiunea.

În centrele noastre, specialiștii vă vor ajuta în stabilirea unui diagnostic rapid și elaborarea unui program de proceduri personalizat. În același timp va fi monitorizat întregul proces de reabilitare.  

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: