28.10.2018 27-28 octombrie,în Moscova, a avut loc conferința practico-științifică a medicilor reabilitologi.

În perioada 27-28 octombrie, în baza centrului de formare Saturn,din Kratova,a avut loc prima zi de conferință internațională practico-științifică a medicilor reabilitologi a rețelei Centrelor de reabilitare a coloanei vertebrale și articulațiilor ,,Dema-Med'' .

La eveniment au partcipat medici straini si ruși. În prima zi a conferinței Denuts Feodorovici Moroga , medic-șef specialist principal al rețelei centrelor DEMA și Iaroslav Arcadevieci Rogacev,director adjunct, au desfășurat ateliere de lucru pe tema ,, Lucrarea unui reabilitolog pentru leziuni și boli a articulației umărului'' iar Nicolae Nicolaevici Horkin -traumatolog la Institul de reabilitare fizică din Moscova a împărtășit rezultatele blocadei medicale.

A doua zi de conferință a avut loc în Centrul Dema, Orel. Chirurgul traumatolog , Serghei Vladimirovici Prostakov , a ținut o prelegere pe tema ,, Reabilitarea după endoprotezare'' . Ghiduri clinice pentru practica traumatologilor.

Participanții evenimentului au primit răspunsuri la întrebările legate de activitatea unui reabilitolog. 

Vă multumim pentru invitație la conferință. Medicul Șef a Centrului Kinezis-Vita , domnul Viorel Mastac, a participat la aceasta conferință.

Înscriere la consultație

Lăsați cererea și specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica toate detaliile necesare

Făcând clic pe butonul "Trimite",
sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: