21.06.2018 sala de reabilitare fizică este deschisă

Kinetoterapia în sala de reabilitare 

Kinetoterapia în sala de reabilitare presupune exerciții fizice de recuperare și gimnastică curativă sub supravegherea instructorilor .

Kinetoterapia(tratament prin mișcare) - una dintre metodele principale de reabilitare fizică. Mișcarea adecvată contribuie la îmbunătățirea și conservarea stării funcționale a sistemului muscular,cardiovascular și alte sisteme. Kinetoterapia este folosită în tratamentul multor boli și este prescrisă imediat după stabilizarea stării pacientului pentru a restabili sau a compensa funcția motorică,pentru a minimiza posibilitatea complicațiilor (mobilitatea redusă a articulațiilor,infecții ale tractului respirator ,răni de presiune etc.) și pentru a menține capacitatea fizică a pacientului.

Înscriere la consultație

Lăsați cererea și specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica toate detaliile necesare

Făcând clic pe butonul "Trimite",
sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: