12-14.09.2018 Expoziție Moldexpo 2018

Cel mai valoros lucru din viață este sănătatea. Multe boli pot fi evitate dacă păstrați stilul de viață sănătos și cu scopul de a preveni monitorizarea sănătății acestora. Cum să vă protejați sănătatea, ce noi medicamente eficiente au apărut, ce este nou în domeniul medical,diagnostic,servicii medicale și multe altele pe care le veți învăța vizitînd Expoziția Internațională  Specializată XXIM MoldMedizin@MoldDent 2018, care va avea loc la Centrul Expozițional Internațional MoldExpo din 12 septembrie pînă la data de 14 septembrie.

Proiectul expozițional MolMedizin&MoldDent a fost și rămîne principalul eveniment în domeniul asistenței medicale pentru specialiștii din Moldova și din țările străine. Forumul specializat medical,susținut de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Molodva și cu asistența asociațiilor profesionale de medici și faramaciști,atrage anual specialiști din domeniul medicinii și al sănătății.

În acest an vor participa mai mult de 80 de  companii din Republica Moldova , Belarus ,Ungaria , Italia , China, Rusia, Romania, SUA, Republica Cehă și Ucraina.Expozanții vor prezenta noi dezvoltări,produse și servicii în domeniul farmaceutic,echipament medical, stomatologie, sănătatea mamei și a copilului, produse de igienă, medicină estetică, tehnologii medicale informatice. în mod tradițional, o parte semnificativă a expoziției MoldMedizin&MoldDent vor fi seminarile și conferințele practice și științifice pe principalele direcții de dezvoltare a sănătății.

În acest an vor avea loc conferințe cu medicii de familie,oncologi,farmaciști, precum și un congres de pediatri ,dermatologi și cosmetologi.

Principalii vizitatori ai expoziției sunt managerii și propietarii instituțiilor medicale,medicii șefi și șefii departamentelor , medici practicieni, managerii de laborator,farmaciști, distribuitori și distribuitori regionali, șefii departamentelor de achiziții ale lanțurilor de farmacii și ai magazinelor de echipamente medicale și toți cei care au legătură cu medicina sau îngrijirea medicală.

În același timp, expoziția urmărește un scop social și educațional, promovînd în mod ecologic ideea unui mod de viață sănătos cu proiectele sale. 

Înscriere la consultație

Lăsați cererea și specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica toate detaliile necesare

Făcând clic pe butonul "Trimite",
sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: