Despre centrul de recuperare Kinezis Vita

KINEZIS-VITA – ARTA DE A FI SĂNĂTOS

Lumea modernă ne oferă o gamă largă de tehnologii și servicii care ne fac viața mai frumoasă, nu și sănătoasă. Lipsa activității fizice provocă, însă, grave probleme de sănătate în special afecțiuni ale coloanei vertebrale. Dar și excesul în activitățile fizice poate dăuna, cauzând traume, boli neurologice sau cardiovasculare care necesită reabilitare. De regulă, aceste afecțiuni, însoțite de dureri, sunt tratate medicamentos. Specialiștii Centrului Medical ”Kinezis -Vita” vă pot ajuta, însă, să scăpați de durere fără pastile.

Vă confruntați cu dureri de cap, osteocondroza sau hernie de disc ? Echipa Kinezis-Vita vă poate ajuta. Aici puteți trata durerile articulare și de spate, coxartroza, osteoporoza, coloanei, traume și fracturi. Dar puteți beneficia și de ajutor în lupta cu diabetul zaharat si kilogramele în plus, dar și de reabilitare în urma accidentelor vasculare cerebrale.

Grav este faptul că aceste probleme pot apărea la vârste timpurii. Ghiozdanele pline cu carţi, orele petrecute în bancă, dar şi unele sporturi suprasolicită spatele copiilor. Nedepistate la timp aceste afecţiuni de coloană pot conduce la probleme grave, precum schimbările de statică, scolioză, cifoză, dureri cervicale, toracice şi lombare. Vestea buna este că specialiştii Kinezis-Vita pot trata aceste afecţiuni. Copiii de 8-16 ani pot beneficia de corecţia şi profilaxia dreglărilor de statică sau a insuficenţei musculare, dar pot scăpa şi de ameţeli sau dureri de cap.

Pentru început, pacientul beneficiază de o consultație profesionistă care identifică cauza care provoacă durerea. Astfel se face o evaluare clinică a persoanei, se stabilește diagnosticul și se elaborează programul individual de reabilitare care include exerciții fizice în sala de recuperare,  masaj, terapie manuală, acopunctură, osteopatie, consiliere privind nutritia, precum și monitorizarea medicală și evaluarea eficacității tratamentului.

Pentru activități și tratament sunt echipate mai multe săli, sala de recuperare și gimnastică, sala de masaj și sala de acopunctură. Exercițiile se efectuează la aparate multifuncționale și locale de recuperare fizică. Totodată se aplică masajul curativ, masajul articulațiilor, relaxarea postizometrică, osteopatie, terapie manuală sau reflexoterapia.

Centrul Kinezis-Vita face parte din Rețeaua Centrelor Medicale de Recuperare DEMA din Moscova, care are peste 20 de filiale. La dispoziția pacienților stă o echipă de medici cu experiență în kinetoterapie, reflexoterapie și acupunctură, maseuri profesioniști și instructori-metodiști în pregătirea fizică terapeutică. Experții noștri participă la conferințe științifice locale și internaționale și schimburi de experiență cu colegii din străinătate, pentru a-și îmbunătăți constant abilitățile. De asemnea învață tehnici moderne de reabilitare în cele mai importante universități din Federația Rusă.

Kinetoterapia, numită și terapie prin mişcare, este recomandată atât în recuperarea afecţiunilor locomotorii, cât şi în tratarea unor afecţiuni ale organelor interne, boli cardiovasculare, respiratorii, metabolice şi chiar digestive. Efortul fizic controlat poate reduce valorile tensiunii arteriale în hipertensiunea arterială sau poate reduce valorile diabetului zaharat. Este o metodă unică care ajută la restabilirea funcțiilor pierdute, iar pacienții scapă de cârje, corsete și frica de mișcare!

Chiar și după finalizarea cursului de reabilitare, pacientul primește un set de exerciții fizice pentru a fi executate acasă, dar și recomandări privind regimul de alimentație și alte tehnici pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Mai mult, pacienții mențin legătura cu specialiștii centrului si pot continua activitățile în sălile Kinezis-Vita sub îndrumare instructorilor.

Centrul Medical Kinezis-Vita vă ajută să depășiți durerea și să vă recăpătați încrederea în sine și în propriile forțe! Kinezis -Vita – arta de a fi sănătos!

 

 

Înscriere la consultație

Lăsați cererea și specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica toate detaliile necesare

Făcând clic pe butonul "Trimite",
sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: