25.11.2018 Centrul Medical ,,Kinezis-Vita''

Dragi angajați ai centrului medical "Kinezis-Vita"!

Vă felicităm  cu drag cu acest frumos an !

V-ați dedicat viața unei misiuni nobile - îngrijirea sănătății și a vieții omului. Bunătatea , compasiunea și  mila - o bază morală sigură a celei mai umane profesii. Clinica "Kinezis-Vita" este clinica de mâine, unde îngrijirea medicală este cât mai aproape posibil de toată lumea. Centrul medical este cunoscut pentru echipamentele sale exclusive și de înaltă tehnologie. Dar orice tehnologie chiar și  cea mai "inteligentă" nu poate funcționa fără o persoană, cu mâinile sale talentați.Centrul Kinezis-Vita are angajați profesioniști dedicați de sine, care și-au dedicat viața celei mai nobile și mai umane profesii. Aceștia sunt profesioniști de înaltă clasă, printre care și cei mai buni practicieni din regiune, medici de cea mai înaltă categorie. Munca voastră tare se bucură de un respect deosebit în societate. Prestigiul unui medic specialist a fost întotdeauna foarte ridicat. O mare responsabilitate se află pe umăr atunci când stați în calea unei boli, dar bucuria este mare când ajutați o persoană să-și recapete nu numai sănătatea, ci și vitalitatea, încrederea în sine.

Împreună cu voi, această sărbătoare este sărbătorită de pacienții voștri, cărora ați ajutat într-un moment dificil, eliberați de boli, ați întors bucuria vieții. Cred în inimile voastre și în mâinile tale îndemânatice care pot face minuni. Să vă arătați puțin pentru profesionalismul dvs., munca grea, dăruire, serviciu înalt la datorie și îndurare.

Vă urăm sincer noi realizări în numele vieții și sănătății oamenilor! Succese, înțelepciune în luarea deciziilor importante, bunăstare și noroc!

Cu respect,

Director general , Nagornîi Tatiana

Director executiv, Goncear Victoria

Medic Șef , Mastac Viorel 

x
Nume Telefon

Apăsând butonul "Sunați-mă", sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în conformitate cu cu Legea Federală din 27 iulie 2006 nr. 152-FZ "Cu privire la datele cu caracter personal", în condițiile și în scopurile, definite în consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

x

Graficul de lucru al departamentului vânzări:
Luni - Sâmbătă: 9:00-21:00
Abonați-vă la noutățile noastre: